Yabancı Forumlardan Ücretsiz Backlink Alma

Daha önceki yazılarımızda da sizlere backlink alma yöntemlerinden, listelerden bahsetmiştik. Bu sefer biraz daha uluslararası backlink kaynaklarına yönelmeye, sizlere listeler sunmaya karar verdik. Yine bu konuda referansımız dogushan.com adresi oldu.

Kişisel blog tarafından paylaşılan yazıda toplamda 50 tane forum sitesi mevcut. fakat sayıdan ziyade dikkat edilmesi gereken husus sitelerin alexa değeri. Alexa Dünya Sıralaması'nda top 500'de olan siteler dahi mevcut. İlk 100k 'da ise 20'den fazla forum mevcut. Kısacası çok kaliteli sitelerden link almaya hazır mısınız?

Arkadaş listeyi oluştururken kendi testler yapmış, sorunsuz çalışanları ve aktif olanları tespit etmiş. Google nezdinde index alınacak profilli forumlar üzerinde durmuş. Böylece alacağınız profil backlink direkt olarak Google tarafından da indexlenecek. Böylece alacağınız verim maksimum seviyede olur. Daha da bitmedi. Bu özelliklerin yanı sıra forumlar direkt veya mail onaylı. Yani beklemenizi gerektirecek hiçbir husus yok.

Lafı uzatmadan sizlere 50 adet forumdan oluşan profil backlink kaynaklarını aktaralım. Aşağıda bulunan linke tıklayıp listeye erişebilir ve Alexa sıralamasına göre yapılan filtreleme ile en iyi forumlara ulaşabilirsiniz.

https://www.dogushan.com/50-otoriter-yabanci-forumdan-profil-backlink-alma/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Angry Birds Aslında Bir Başarı Hikayesi

En eski oyunlar