Window Resizer Chrome Eklentisi

Her Google Chrome kullananda kesinlikle bulunması gereken eklentilerden biri de kuşkusuz Window Resizer'dır. Bu başlıkta da belirttiğimiz uzantıyı anlatmaya çalışacağız. Gelin hep birlikte Window Resizer nedir, ne amaçla kullanılır ve nasıl indirilir öğrenelim.

Window Resizer Eklentisi Nedir?

Bu eklentinin temel amacı chrome ekranının boyutunu değiştirmektir. Telefon modellerine, bilgisayar boyutlarına göre tercih edebileceğiniz boyut değişikliklerini ayrıca kendiniz de tanımlayabiliyorsunuz. Hatta ayarlar menüsünde bu boyutları kaydederek kısayol oluşturmanız da mümkün.

Window Resizer Nasıl İndirilir?

Eklenti Chrome web mağazasında mevcut ve resmi kaynaktan indirebilirsiniz. Eğer tam link ve eklenti hakkında detaylı bilgi arıyorsanız sizi aşağıdaki linke yönlendirmekte fayda var.

>> https://www.dogushan.com/window-resizer-chrome-ekran-boyutu-degistirme-eklentisi/

Window Resizer'ı indirip tarayıcınıza kurduktan sonra ekranın sağ kısmında gelen simgeyi açın. Bir kutucuk karşınıza çıkacak. Oradan ister tercih yapın isterseniz yeşil alana kendi belirlemek istediğiniz boyutları yazın. Ardından ok işaretine basın. Birden ekranın boyutunun değiştiğini göreceksiniz.

Ayarlar sekmesinden de eklentiyi kişiselleştirmeniz mümkün. Kısayollar tanımlayarak pratiklik kazanabilir, kendi ekran boyutu tercihlerinizi belirleyerek listeye ekleyebilirsiniz. Ayrıca premium paketi ile daha fazla imkandan da hızlı şekilde faydalanabilirsiniz.

Tüm bunlar için tek yapmanız gereken yukarıdaki linke tıklamak ve eklentiyi indirmek. Popup ve diğer görünümlere ekranınızı dönüştürebileceğiniz uzantı her zaman yanınızda!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Angry Birds Aslında Bir Başarı Hikayesi

En eski oyunlar