Table of Contents Eklentisi ile "İçindekiler" Oluşturun

Wikipedia'dan oldukça alışkın olduğumuz ve her içerikte, her makalede olmasını tavsiye ettiğimiz "İçindekiler" kimi zaman kitaplarda, kimi zaman ise eğitim materyallerinde karşımıza çıkıyor. Peki bu kurguyu otomatik olarak kendi sitemize nasıl getirebiliriz?

Bu konuda yardımımıza Table of Contents isimli Wordpress eklentisi koşuyor. Wordpress tabanlı sitelerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu eklenti sayesinde yazılarınızın istediğiniz kısmına İçindekiler kutucuğu oluşturabilirsiniz.

H1, H2 gibi başlık etiketlerinin hiyerarşisine uygun şekilde otomatik olarak oluşturulan bu düzenekte ayrıca başlıkları maddelendirebiliyorsunuz. Örneğin

1.Wordpress Eklentileri
   1.1.Table of Contents Eklentisi
   1.2 Inline Related Posts Eklentisi

gibi.

Peki eklentiyi nasıl yükleyebilirsiniz ve kurulumu nasıl yapabilirsiniz? Bu konuda yazılım ve seo blogu olan dogushan.com tarafından hazırlanmış içeriği sizlere öneriyoruz. Table of Contents eklentisinin kurulumu, ve aktif edilmesinden itibaren tüm detayları sizlere aktaran bir içerik oluşturmuş kendisi.

Bu içeriği açarak hem Wordpress eklentisi hakkında bilgi sahibi olabilir hem de indirme bağlantısına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca diğer eklenti ve temalar ile ilgili de incelemeleri takip edebilirsiniz.
Site: https://www.dogushan.com/wordpress-siteye-icindekiler-ekleme-table-of-contents-eklentisi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Angry Birds Aslında Bir Başarı Hikayesi

En eski oyunlar