Inline Related Posts Eklentisi Ne İşe Yarar?

Google veya diğer arama motorlarından, sosyal medyadan ya da direkt olarak sitenize gelen ziyaretçiyi tek bir sayfada tutmak yerine diğer sayfalarınızı da gezdirmek hem SEO hem de geri dönüş bakımından oldukça önemlidir.

Aradığını sizde bulan kişiye daha fazlasını vermek veya diğer konulara yönlendirmek daha fazla çoğul ziyaretçi ve daha fazla sitede kalma süresi olarak size geri döner. Ziyaretçi aradığını bulur ve bu organik SEO mantığında büyük bir artıdır.

Bunu yaparken size yardımcı olacak bir Wordpress eklentisinden bahsetmek istiyorum. İsmi Inline Related Posts olan bu eklenti, yazı içinde "BUNU DA OKUMALISIN" tarzı alanlar oluşturarak, kullanıcıların ve ziyaretçilerin diğer konularınıza da yönlenmesini desteklemektedir. Benzer yazıları otomatik olarak yerleştirebileceğiniz eklentide isterseniz manuel işlem yaparak, istediğiniz yere istediğiniz konu başlığını ekleyebilirsiniz.

Eklentiyi yüklemek isteyenler ve detaylı anlatımını görmek isteyenler için DOGUSHAN.COM tarafından yapılmış incelemeyi öneriyorum. Detaylı anlatımı bulunan incelemede ayrıca eklentiyi indirme bağlantısına da ulaşabilirsiniz. Bu içeriğe ulaşmak için
https://www.dogushan.com/wordpress-yazi-ici-ilginizi-cekebilir-eklentisi-inline-related-posts/
bu linke tıklamanız yeterlidir.

Yaşadığınız sorunları da yorum alanına bildirerek geri dönüş alabilirsiniz. Böylece eklentiden maksimum verim sağlamanız mümkün.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Angry Birds Aslında Bir Başarı Hikayesi

En eski oyunlar