Google Chrome Sıralama Takip Eklentileri

Bu başlığımız altında sizlere Google Chrome'da yer alan arama motoru sıralama takip eklentilerini aktarmaya çalışacağım.

Bu eklentileri tespit ederken olabildiğince işe yararları filtreledim. Böylece istediğinizi yükleyerek maksimum verim alabilirsiniz. Toplu sorgulama, hızlı ve anlık sorgulama gibi birçok farklı türde Google Chrome eklentisini sunuyoruz.

Fatrank Eklentisi
Kullanımı oldukça basit, tamamen ücretsiz olan bu eklenti sayesinde sitenizin hangi kelimelerde hangi sıralarda olduğunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken eklentiyi bilgisayarınıza indirmek ve Google Chrome'a kurmak olacak. Ardından sitenizi açın ve sağ üstte bulunan fatrank simgesine tıklayarak kelimenizi yazın. Sonuç olarak kaçıncı sırada olduğunuz yazacaktır. Ayrıca ülkelere göre farklılık yapabilirsiniz.

Fatrank Eklentisi hakkında detaylar için aşağıdaki adresi tavsiye ederiz:
https://www.dogushan.com/fatrank-google-siralama-takip-eklentisi-chrome/

Mozbar
Dünyanın en çok tercih edilen SEO analiz firmalarından Moz, Google Chrome için de ücretsiz bir eklenti yayınladı. Ücretli özelliklerinin de olduğu eklenti sayesinde sadece sıralama değil onlarca tools a erişebileceksiniz. Bunun için ise markete gidip Mozbar eklentisini indirmeniz yeterli olacaktır.
Yukarıdaki iki uygulamayı kesinlikle tarayıcınıza eklemeyi unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Angry Birds Aslında Bir Başarı Hikayesi

En eski oyunlar