Robot oyunları ve Sünger Bob oyunları

robot oyunları ve sünger bob oyunları
Hepimizin geçmişinde hatırlanacak anılar vardır. Bu kimi zaman bir anı olarak karşımıza çıkar kimi zaman da sürekli keyf aldığımız objeler olarak. Ne yazıktır ki geçmişi bir türlü getiremiyoruz. Akıp giden zaman ömrümüzden ömür götürüyor. Fakat geçmişin izleri teknolojinin ilerlemesiyle birlikte yeniden hayat bulmaya başladı. Çocukluğumuz döneminde televizyon karşısından ayrılmadan izlediğimiz çizgi filmler bugün ise karşımıza bilgisayar oyunları olarak çıkıyor.

Çocukken izlediğimiz çizgi filmlerin başında yer alan Robot konulu diziler bugün teknolojinin bize sunmuş olduğu nimetler sayesinde “Robot Oyunları” olarak geri kazandırılmıştır. Bu bir bakıma sevindiricidir. En azından geçmişi yad etmemize yardımcı olacak ve geçmişin izlerini hafızalarımıza getirecektir.

Bunun yarısıra çocukluğumuzda efsane olarak gördüğümüz bir başka konu ise “Sünger Bob”dur. Sünger Bob’da bugün bilgisayar teknolojilerinin ilerlemesi sayesinde oyunlaştırılmış ve “Sünger Bob Oyunları” adı altında bizlerin beğenisine sunulmuştur.

Robot Oyunları Ve Sünger Bob Oyunları geçmişin izlerini bizlere yeniden yaşatan, hafızalarımızı geçmişin güzel izlerine götüren oyunlardır. Her ne kadar insan “hep çocuk kalsam” dese de bu güzellikler sadece anılmakla gerçekleşecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Angry Birds Aslında Bir Başarı Hikayesi

En eski oyunlar