Kayıtlar

Temmuz, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ateş ve su oyunu

Resim
Ateş ve su oyunu son dönemlerin popüler bir flash oyundur. Oyun 2 kişilik oynanabiliyor ve oyuncuların birbiri ile koordineli oyun oynamasını sağlıyor. ateş ve su oyunu Oyunun konusu çok ilginç. Oyunda bir birine zıt iki madde olan ateş ve su birbirlerine muhtaçlar. Bölüm geçmek için ateş ve suyun birbirine yardım etmesi gerekir. Oyuncular bu iki maddeyi en etkin şekilde kullanarak oyunu geçmeye çalışıyorlar. Ateş ve su oyununda çok dikkat edilmesi gereken ateş çukurlarına suyu, su çukurlarına ise ateşi atmamak. Aksi halde olanlar olur, ateş söner veya su buharlaşır.

Tuz ve Buz Oyunu

Tuz ve Buz oyunu son günlerde internette gençler arasında popüler olan oyunun adıdır. Tuz ve buz oyunu özellikle sosyal paylaşım sitelerinin en popüler oyunu haline geldi. Oyunun kurallarına göre çıplak bedenlerinin üzerine tuz döken gençler aynı bölgenin üzerine buz sürüyor ve yanığa neden olan acı başlıyor. Acıya en çok dayanan ise oyunu kazanmış oluyor. Uzmanlar oyunun çok tehlikli olduğu konusunda gençleri ve çocukları uyarıyorlar. Amerika'da 12 yaşında bir çocuk video izleyip oyunu oynamaya karar verdi. İkiz kardeşiyle birlikte videoda izlediklerini uyguladı. Bunun sonucunda vüzudunda 2.derece yanık oluştu. Uzmanlara göre bu Tuz ve buz adlı bu "işkence oyunu" çok tehlikeli ve çok daha ciddi sonuçlara neden olabilir.  Oynayıp eğlenecek onca oyun varken siz siz olun böyle tehlikeli işlere kalkışmayın.

Ben 10 oyunları

Resim
Ben 10 oyunlarının kahramanı Ben 10 kimdir? Ben 10'in tam adı "Ben Tennyson". Yaz tatili başladığı sırada kuzeni Gwen ve büyük babaları Max ile kamp gezisine giderler. Ben Gwen'le kavga eder. Sonra ormana doğru gider, herkesten uzak yanlız kaldığı için sevinir. Bu sırada yerde uzaylı kabuklu birşey görür. Bulduğu gizemli maddenin adı Omnitrix'tir. Ben 10 maddeyi incelerken madde atağa geçerek bileğine yapışır ve ona farklı bir yetenek verir. Ben bu yeni düzenli yetenekleri ile başkalarına yardım etme sorumluluğunu anlar...  Böylece Ben 10 maceraları başlar. ben 10 oyunları Ben 10 oyunları da Ben 10 kahramanını konu alan oyunlardır.  Bol maceralarla dolu Ben 10 kahramanlıklarını içeren Ben 10 oyunları çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanmaktadır. İyi oyunlar diliyoruz.

2 Kişilik Oyunlar

Resim
Bir oyun teorisine göre oyunda en az 2 oyuncu bulunur ve akılcı hareket ettikleri gibi, kazanmak için en iyisini yaptıkları varsayılır. Genellikle oyunların sınıflandırılması  oyuncuların sayılarına göre yapılır. 2 kişilik, 3 kişilik veya (n) kişilik oyunlar kurulabilir. 2 kişilik oyunlarda 2 oyuncu bulunur. Oyun sırayla oynanır - bir 1. oyuncu bir 2. oyuncu şeklinde. İki oyuncuda sonraki olası hamlelerin hepsi hakkında bilgiye genellikle sahip olur.  Örneğin poker oyunu bu duruma uymaz, çünkü rakibimizin elindeki kartları bilemeyiz. 2 kişilik oyunlar XOX oyunu 2 kişilik en eski oyunlara verilebilecek bir örnektir. Bu oyunda 3X3 bir tahtaya sahipsiniz. Oyunculardan ilki X, ikincisi O hamlesini oynayabilmektedir. Bu oyunu sıkıldığınızda kağıt kalemle bile oynayabilirsiniz.

3d Oyunlar

Resim
Günümüzde oyun oynamak oldukça zevkli bir uğraştır. Oyun oynarken insan eğlenir aynı zamanda eğlendiğinden farkında olmadan oyundan sonra deşarj olur ve stres atar. Küçük yaşımızdan itibaren oyun oynayarak öğrenmeyi seçmeyi daha eğlenceli bulduk. Eğitim psikolojisinde de senelerden beri “çocuğu oyun oynayarak eğlenceli bir şekilde eğitme” anlayışı vardır. Bu anlayış çerçevesinde çocuğun hem okuldan, hem sosyal alandan, hem de özgüveninden vazgeçmemesi sağlamaktadır. 3d oyunlar 3d oyunlar ve araba oyunları   Gençler ve oyun oynamayı seven kitle günümüzde 3d araba oyunlarına merak salmış durumdalar. Oyun tutkunu kitlenin en değerli oyun kategorileri arasında flash tabanlı ve playstation 3d araba oyunları yer almakta. Yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi oyunlar oyun teknolojisinin gelişmesi ile birlikte  bizleri beklemektedir.