Kayıtlar

Haziran, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Amazing Alex Oyunu - Rovio'nun yeni oyunu

Resim
Angry Birds oyunundan önceki yazılarımızda sıkça bahsetmiştik. Oyunun şirketi Rovio, yeni oyunu Amazing Alex için tüm hazırlıklarını bitirip oyun hakkında ilk detayları açıkladı. Amazing Alex oyununun tanıtım sitesi adresi olan http://teaser.amazingalex.com/ adresinden inceleme yapabilirsiniz. Rovio, yeni oyunun iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde yer alacağını belirtti. amazing alex oyunu Amazing Alex Nasıl Bir Oyundur? Rovio Amazing Alex oyununu fiziksel yap-boz olarak tanımlıyor. Oyunun toplam 100 bölümden oluşması beklenmektedir.  

Angry Birds Heikki - Yeni Bölüm

Resim
Rovio şirketi daha önce oyunun yeni bölümünün yayınlanacağını duyurmuştu. Dün "Angry Birds Heikki" adlı yeni bölüm browser üzerinden kullanıcılara sunuldu. Oyunun adında yer alan Heikki Finlandiyalı Formula 1 pilotu Heikki Kovalainen’in adını taşımaktadır. Rovio bu pilotun sponsorluğunu yapmaktadır. Angry Birds Heikki, sadece internet browser üzerinden oynanabiliyor. Kullanıcıları siteye veya ve Facebook sayfasına yönlenerek oyunu oynayabiliyorlar. oyunun konusu yine aynı. Kızgın kuşlar domuzlarla savaşıyorlar. Formula 1'i yansıtan temada lastikler ve pist yer almaktadır. Pist adları ise oyunda bölüm adları olarak yer almakta. Angry Birds Heikki Angry Birds Heikki  oyunu toplam 12 bölümden oluşmaktadır.  Tüm bölümleri 3 yıldız ile bitirirseniz 12 yeni bölüm daha açılıyor.

Doom 3 BFG Edition Geliyor

Resim
Sevilen FPS oyunun Doom'un gözden geçirilen ve yeni özellikler eklenen "gelişmiş" bir versiyonu yakında geliyor! " Doom 3 BFG Edition " ismini taşıyan otun 16 Ekim'de piyasaya sürülecek. iD Sofware firmasının geliştirdiği sevilen FPS oyunu Doom 3'ün "gelişmiş sürümü" bu yıl sonbaharda yayınlanacak. Doom 3 BFG Edition Doom 3 bu yeni sürümle birlikte, ilk kez PlayStation 3'e geçmiş olacak.  Önceden olduğu gibi Doom Xbox 360 ve PC için de yayınlanacak.  Doom 3 BFG Edition , önceki iki genişleme paketi olan Resurrection of Evil ve The Lost Mission'u ve orijinal Doom, Doom 2: Hell on Earth oyununu içerecek. 3D optimizasyon, 5.1 çevresel ses, geliştirilmiş rendering ve ışıklandırma oyunun sunacağı yeniliklerden birkaçıdır.

Barbie Oyunları

Resim
Barbie - onun tam adı aslında Barbara Millicent Roberts'dir. Barbie'nin yaratıcısı Amerikalı iş kadını Ruth Handler. Ruth 1950 yılında kızı Barbara Handler ve arkadaşlarının oyun tarzlarını inceledi ve çocukların aslında yetişkin kadın bebekleriyle oynamayı normal bebeklerden daha fazla sevdiklerini farketti. barbie oyunları Bu durumu farkeden Ruth gerçeğe çok yakın üç boyutlu bir bebek yapmaya karar verdi. Bir oyuncak şirketine teklif götürdü. Şirketin tüm yönetim kurulu üyeleri erkeklerden oluşmaktaydı ve Ruth'un teklifini pek ciddiye almadılar. Bunun sonrasında Ruth, Almanya'ya gidip orada satılan "Lilli" adlı oyuncak bebeklerden aldı. Yetişkine benzeyen bir bebek yaptı, giysilerini tasarlaması için profesyonel bir terzi tuttu. Oyuncak şirketi yetkilileri bebeği inceleyip bu kez Ruth'u geri çeviremediler ve 1959 yılında Ruth'un kızından ismini alan ilk Barbie bebekleri piyasaya çıktı.

Çok satan oyunlar ABD - Mayıs 2012

2012 yılının mayıs ayı en çok satılan oyunlar ABD top 10 listesi aşağıda yer almaktadır: 1. " Diablo III " for PCs, Activision Blizzard Inc. 2. " Max Payne 3 " - Xbox 360, PlayStation 3, PCs, Take-Two Interactive Software Inc. 3. " Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier " - Xbox 360, PlayStation 3, Ubisoft Group. 4. " Prototype 2 " - Xbox 360, PlayStation 3, Activision Blizzard Inc. 5. " NBA 2K12 " - Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation Portable, PlayStation 2, PCs, Take-Two Interactive Software Inc.

Fruit Ninja Çok İndirilen Mobil Oyun

Resim
Son dönemlerin en çok indirilen oyunu şüphesiz Angry Birds oldu. Kızgın kuşlar bir milyar indirilme rakamını geride bıraktılar. Fruit Ninja da onu takip eden mobil oyunlardan biri. 300 milyonluk indirilme sayısını geride bırakmış bir oyundur.  Fruit Ninja konusu

Angry Birds Oyunu Yakında Konsollarda

Resim
Angry birds oyunundan ve başarı hikayesinden önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Oyun sırasıyla akıllı telefonlara, tabletlere, internete ve bilgisayara geldi derken şimdi de sıra konsollarda. Kızgın kuşlar şimdi de Angry Birds HD ismi ile Activision desteğinde konsollara gelmeye hazırlanıyor. angry birds hd  Hangi konsollar olacağı konusunda net bir bilgi olmasa da PlayStation 3 ve Xbox 360 olacağı düşünülmektedir. Oyun, muhtemelen Xbox Live Arcade ve PSN oyunu olarak gelecektir.  1 hafta sonra duyurulacak olan Angry Birds HD'nin yaz aylarının en çok oynanan oyunu olacağı tahminler arasında.

Medal of Honor Oyunu

Resim
Eskiden ikinci dünya savaşını konu alan Medal of Honor'da şimdi artık konu modern savaşlar. Yeni oyun Medal of Honor: Warfighter bu sene piyasada yerini almaya hazırlanıyor. Electronic Arts bu  oyun için en zor modu en gerçekçi hale getirmek için çaba harcamakta; Yönettiğimiz askerin hayatını bizlerin eline veriyor. Bu oyunda ölmek demek, hayatın bitmesi; yani da oyunun da bitmesi demek olacak. En zor moddayken bir kere öldüğümüz zaman tüm chapter'lar sıfırlanacak. Oyuna en baştan başlanacak.

Robot oyunları ve Sünger Bob oyunları

Resim
robot oyunları ve sünger bob oyunları Hepimizin geçmişinde hatırlanacak anılar vardır. Bu kimi zaman bir anı olarak karşımıza çıkar kimi zaman da sürekli keyf aldığımız objeler olarak. Ne yazıktır ki geçmişi bir türlü getiremiyoruz. Akıp giden zaman ömrümüzden ömür götürüyor. Fakat geçmişin izleri teknolojinin ilerlemesiyle birlikte yeniden hayat bulmaya başladı. Çocukluğumuz döneminde televizyon karşısından ayrılmadan izlediğimiz çizgi filmler bugün ise karşımıza bilgisayar oyunları olarak çıkıyor.